Wij zijn ok!Nee, wij zijn bewust geen lid van een Webkeurmerk organisatie.
Dat wil niet zeggen dat wij ons niet houden aan de geldende regels voor het kopen op afstand, zoals deze gelden vanaf 13 juni 2014. Integendeel: we doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk af te handelen en deze bij u afgeleverd te krijgen.

Integendeel: we doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk af te handelen en deze bij u afgeleverd te krijgen. Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden over de status van uw bestelling en bij twijfel over de uitvoerbaarheid (bijvoorbeeld is het product wel geschikt?) van uw bestelling zullen wij eerst contact met u opnemen, alvorens wij uw bestelling uitvoeren/verzenden..

Herroepingsrecht bij levering van producten
Normaal gesproken heeft u bij aankoop van producten de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen, deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van de goederen door of namens uw zelf. Echter alle producten die via www.spaansstoeltje.nl worden geleverd zijn voorzien van de codering VT en kunnen om reden van de aard van het product dan ook niet worden teruggezonden.